Corps Accord

Grootsheid van de natuur en van het leven. Het leven dat door mijn lichaam stroomt, de adem die in mijn hart fluistert en in mijn huid weerklinkt, die het licht in mijn ogen voedt. Het is muziek, gezang, dans, licht … om te ontdekken en te laten klinken.

Ik nodig je uit om jezelf met je lichaam te accorderen: je er goed in voelen, loslaten, stress verminderen, naar jezelf luisteren, van je mogelijkheden gebruik maken… dansen met het leven en het niet ondergaan.

Ik nodig je uit om de afstemming met je lichaam te vinden, de juiste noot, de harmonie die past: te luisteren naar de aanwezigheid en de sfeer van die muziek, haar te laten weerklinken, rondgaan, trillen, zich omvormen.

Ik nodig je uit om de shiatsu, seiki en chi nei tsang massages te leren kennen, om deel te nemen aan verschillende ateliers zoals shiatsu-dans om je nog meer te verbinden met je lichaam en met je wezen.


—  News —

@ Waterloo: NIEUW PRAKTIJK: bij de osteopaat Jean Grauwels. Een prachtige ruimte, heel rustgevend!

@ Gent: VERNIEUWEND WORKSHOP voor zwangerevrouwen: shiatsu en yoga, in samenwerking met Joke Deraedt op 7 november 2021. Meer info hier onder: